Partners

1. Ouders

Ouders dragen bij aan het schoolsucces van hun kinderen. De samenwerking tussen de leefgroepbegeleiders, de kinderen en hun ouders is noodzakelijk voor goed onderwijs.

Ouders zijn de ervaringsdeskundigen van hun kind. De leefgroepbegeleiders zijn onderwijsprofessionals en kennen het kind als leerling het beste.

Als ouders en leerkrachten elkaars deskundigheid accepteren, kunnen ze veel van en met elkaar leren.

2. Scholengemeenschap

Leefschool Akkerwinde is verbonden aan de scholengemeenschap “A tot Zee” . Tot deze scholengemeenschap behoren de Vrije basis – en secundaire scholen van Blankenberge, De Haan, Wenduine en Nieuwmunster. We hebben in onze scholengemeenschap “A tot Zee” ook een prachtige school voor Buitengewoon Onderwijs “De Schuit”.

3. SJSP

Meer informatie over onze middelbare scholen is terug te vinden via de website www.sjsp.be.

4. Schoolbestuur

Het schoolbestuur van de vzw Vrij Onderwijs Blankenberge – Wenduine is verantwoordelijk voor de vrije basisscholen en de drie middelbare scholen in Blankenberge , De Haan, Nieuwmunster en Wenduine.

Meer informatie over het schoolbestuur vindt u op de website www.vobw.be.

5. CLB

De school behoort tot het Vrij CLB “De Havens”. Het CLB is er voor de leerlingen, de ouders en de school. Het CLB biedt een brede waaier gratis informatie, hulp en begeleiding aan. Het CLB organiseert ook de jaarlijkse medische onderzoeken voor onze leerlingen.

Onze CLB-contactpersoon is Eline Vermeulen.

Bij problemen of bezorgdheden kan Eline steeds telefonisch bereikt worden op het nummer 0490/11 38 76 of via mail op het mailadres: eline.vermeulen@vrijclbdehavens.be.