Team

Ingrid

Dit is Ingrid. Zij neemt samen met Irene de kleuters onder haar vleugels. Haar superkracht is dat ze de verwondering van onze kinderen omarmt en er samen met hen mee aan de slag gaat.

Irene

Dit is Irene. Zij neemt samen met Ingrid de kleuters van leefgroep 1 onder haar vleugels. Haar superkracht is haar vurig enthousiasme , elke dag opnieuw !

Yasmine

Dit is Yasmine. Zij neemt op vrijdag samen met Irene de kleuters van leefgroep 1 onder haar vleugels. Haar superkracht is haar altijd-durende vriendelijkheid in het samen op weg gaan met onze kleintjes.

Gwenny

Dit is Gwenny. Zij komt met veel enthousiasme en met een warm hart voor onze kleuters meehelpen in leefgroep 1. Haar superkracht is haar groot geduld en geloof in onze mini's.

Josephine

Dit is Josephine. Zij schittert als groepscoach. Haar superkracht is haar heldere en warme ondersteuning voor onze kinderen en de collega’s.

Arthur

Dit is Arthur. Hij bezorgt onze kinderen heerlijke bewegingsmomenten. Zijn superkracht is zijn dynamisme . Hij neemt elk Akkerwinde-kind mee op een sportief avontuur.

Rosemie

Dit is Rosemie. Zij doet leefgroep 2 groeien en bloeien. Haar superkracht is dat ze onze kinderen heerlijk wegwijs maakt in de wereld van lezen en schrijven.

Brecht

Dit is Brecht. Hij neemt leefgroep 3 enthousiast mee op avontuur! Zijn superkracht is dat hij onze kinderen zo warm kan maken voor muziek.

Jozefien

Dit is Jozefien. Zij is de sterkhouder van leefgroep 4. Haar superkracht is dat ze onze kinderen de vleugels geeft om na Akkerwinde nieuwe horizonten te verkennen.

Jessy

Dit is Jessy. Zij ondersteunt ons team administratief en creatief. Haar superkracht is haar eeuwig optimisme !

Régine

Dit is Régine. Zij staat samen met het team aan het roer van Akkerwinde. Haar superkracht is dat ze verwonderd, motiverend en vol warmte richting geeft.

We zijn dankbaar voor een fantastische opvangploeg en voor Sandy, onze poetsdame ! Hun superkracht is hun onvoorwaardelijke zorg voor onze kinderen