Team

Ingrid

Dit is Ingrid. Zij neemt samen met Irene de kleuters onder haar vleugels. Haar superkracht is dat ze de verwondering van onze kinderen omarmt en er samen met hen mee aan de slag gaat.

Julie

Dit is Julie. Zij neemt vol enthousiasme de taak van Irene over in de kleuterleefgroep. Haar superkracht is het liefdevol omgaan met onze kleinste pagaddertjes.

Brecht

Dit is Brecht. Hij neemt leefgroep 3 enthousiast mee op avontuur! Zijn superkracht is dat hij onze kinderen zo warm kan maken voor muziek.

Barbara

Dit is Barbara. Zij schittert als groepscoach. Haar superkracht is haar heldere en warme ondersteuning van de collega’s

Arthur

Dit is Arthur. Hij bezorgt onze kinderen heerlijke bewegingsmomenten. Zijn superkracht is zijn dynamisme . Hij neemt elk Akkerwinde-kind mee op een sportief avontuur.

Régine

Dit is Régine. Zij staat samen met het team aan het roer van Akkerwinde. Haar superkracht is dat ze verwonderd, motiverend en vol warmte richting geeft.

Irene

Dit is Irene. Zij neemt samen met Ingrid de kleuters van leefgroep 1 onder haar vleugels. Haar superkracht is haar vurig enthousiasme , elke dag opnieuw ! Irene en Jonas zien verlangend uit naar een broertje of zusje voor Axelle.

Rosemie

Dit is Rosemie. Zij doet leefgroep 2 groeien en bloeien. Haar superkracht is dat ze onze kinderen heerlijk wegwijs maakt in de wereld van lezen en schrijven.

Joséphine

Josephine

Dit is Josephine. Zij is de sterkhouder van leefgroep 4. Haar superkracht is dat ze onze kinderen de vleugels geeft om na Akkerwinde nieuwe horizonten te verkennen.

Jessy

Dit is Jessy. Zij ondersteunt ons team administratief en creatief. Haar superkracht is haar eeuwig optimisme !

Koen

Dit is Koen. Net als Arthur bezorgt hij onze kinderen heerlijke bewegingsmomenten. Zijn superkracht is zijn gedrevenheid om met onze kleuters en oudsten zotte bewegingsmomentjes te doen.

We zijn dankbaar voor een fantastische opvangploeg en voor Sandy, onze poetsdame ! Hun superkracht is hun onvoorwaardelijke zorg voor onze kinderen