Team

Ingrid

Dit is Ingrid. Zij neemt samen met Irene de kleuters onder haar vleugels. Haar superkracht is dat ze de verwondering van onze kinderen omarmt en er samen met hen mee aan de slag gaat.

Irene

Irene

Dit is Irene. Zij neemt samen met Ingrid de kleuters van leefgroep 1 onder haar vleugels. Haar superkracht is haar vurig enthousiasme , elke dag opnieuw !

Juli

Julie

Dit is Julie. Zij neemt op maandag en dinsdag de jongste kleuters onder haar vleugels. Haar superkracht is haar altijddurende vriendelijkheid in het samen op weg gaan met onze mini's.

Gwenny

Dit is Gwenny. Zij komt met veel enthousiasme en met een warm hart voor onze kleuters meehelpen in leefgroep 1. Haar superkracht is haar groot geduld en geloof in onze mini's.

kyara

Kyara

Dit is Kyara. Vanaf januari '24 komt zij ons team versterken als warme en lieve groepscoach. Haar superkracht is haar heldere en warme ondersteuning voor onze kinderen en de collega's. De eerste maanden genieten Kyara en Lenny in alle rust van hun eerste wondertje.

Arthur

Dit is Arthur. Hij bezorgt onze kinderen heerlijke bewegingsmomenten. Zijn superkracht is zijn dynamisme . Hij neemt elk Akkerwinde-kind mee op een sportief avontuur.

mathilde

Mathilde

Dit is Mathilde. Zij is onze zorgcoördinator. Haar superkracht is dat zij op een zorgende en ondersteunende manier, er altijd is voor onze kinderen, het team en de ouders.

Rosemie

Dit is Rosemie. Zij doet leefgroep 2 groeien en bloeien. Haar superkracht is dat ze onze kinderen heerlijk wegwijs maakt in de wereld van lezen en schrijven.

Brecht

Dit is Brecht. Hij neemt leefgroep 3 enthousiast mee op avontuur! Zijn superkracht is dat hij onze kinderen zo warm kan maken voor muziek.

Jozefien

Dit is Jozefien. Zij is de sterkhouder van leefgroep 4. Haar superkracht is dat ze onze kinderen de vleugels geeft om na Akkerwinde nieuwe horizonten te verkennen.

Jessy

Dit is Jessy. Zij ondersteunt ons team administratief en creatief. Haar superkracht is haar eeuwig optimisme !

Régine

Dit is Régine. Zij staat samen met het team aan het roer van Akkerwinde. Haar superkracht is dat ze verwonderd, motiverend en vol warmte richting geeft.

Charlot

Charlot

Wat zijn we blij met Charlot erbij in ons team. Haar superkracht is haar zachte en zorgende ondersteuning tijdens de ochtenden in onze leefschool. Een waardige vervangster voor Kyara tot januari.

We zijn dankbaar voor een fantastische opvangploeg en voor Sandy, onze poetsdame ! Hun superkracht is hun onvoorwaardelijke zorg voor onze kinderen